B&B De Orangerie

Privé gelegen temidden van de perenbomen is er een prachtige B&B De Orangerie. Dit gastenverblijf was oorspronkelijk een pootaardappelbewaarplaats en deze is door Jan des Bouvrie omgetoverd in een zeer luxe gastenverblijf ook wel het “bruidshuisje” genoemd en zeer geschikt als bruidssuite.

Studio Cadzand-Bad

In de badplaats Cadzand-Bad is er, direct aan zee gelegen, een moderne strandstudio te huur met een zonnebalkon op het zuiden gelegen en men kan gratis gebruik maken van het overdekte zwembad van Hotel de Schelde (langs binnen te bereiken). …

Hoeve de Appelgaard

Zeer oude, historische boerderij “De Appelgaard”, bouwjaar 1690, omgeven door bomen en velden. Rustige ligging, te midden van groen. Voor alleengebruik: groot tuin. Tuinmeubelen. In het huis: centrale verwarming, fietsverhuur. Beschikbaar: kano (extra). Parkeerplaats bij het huis. Supermarkt 2.5 km, restaurant 1 km, bakkerij 2.4 km, bushalte 1.5 km. Golfterrein 6.5 km, tennishal 3 km. Attracties in de buurt: Stadsmolen Axel 5 km, Het Arsenaal Vlissingen 25 km, Zeeuws Museum 28 km. Let op: de eigenaar woont op hetzelfde terrein. Dieren in de buurt.

Eb en Vloed

Een echte parel aan de Zeeuwse kust: Een vrijstaande rietgedekte recreatievilla helemaal in de sfeer passend bij de badplaats Domburg. Deze villa is in 2009 geheel “gerestyled” aan de binnen en buitenzijde en uitgebreid met een extra woonkamer, een garage en op de verdieping extra slaapkamers. Vanaf eind februari kunt u deze huren!